Produžen Bulevar Jovana Dučića

VIDEO K9: Završeni su radovi na produžetku Bulevara Jovana Dučića prema Veterniku koja je finansirana sredstvima iz gradskog i pokrajinskog budžeta.

0
31

Bulevar Jovana Dučića produžen je prema Veterniku za 300 metara, u pravcu Ulice Dragoslava Srejovića, tako da je otvoren novi zapadni ulaz u grad, čime će biti manji pritisak na magistralnom putu prema Bačkoj Palanci, istaknuto je tokom obilaska ovog dela saobraćajnice.

Vučević je dodao da u blizini niču objekti čiju izgradnju finansira grad, a stanovi će biti ponuđeni socijalno ugroženim kategorijama stanovništva pod povol?nijim uslovima.

Zahvaljujući dobroj saradnji grada i pokrajine u Novom Sadu su izgrađeni brojni značajni objekti, istakao je predsednik Pokrajinske vlade.

“Podsetiću vas šta ke sve završeno, to su Žeželjev most, zgrada Radio-televizije Vojvodine, Naučno-tehnološki park, Grad privodi kraju izgradnju nove zgrade Muzičke i Baletske škole, završena je centralna kuhinja PU ”Radosno detinjstvo”, rekao je Igor Mirović, predsednik Pokrajinske Vlade.

Novi Sad je, kako je rečeno, poslednjih godina samostalno i udruženo sa Republikom i Pokrajinom, u četiri bulevara uložio 2 milijarde i 200 miliona dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.