Produžen Bazar knjiga u Novosadskom pozorištu

VIDEO K9: Dobrotvorni Bazar knjiga koji je u Novosadskom pozorištu trebao biti zatvoren u subotu, zbog velikog interesovanja sugrađana produžen je do kraja marta.

0
24

Dobrotvorni bazar knjiga u Novosadskom pozorištu/Újvidéki Színház je počeo prošle nedelje kada je uz pomoć pozorišne publike i dobronamernih sugrađana, ali i raznih institucija – biblioteka i humanitarnih organizacija iz Novog Sada i okolnih mesta, foaje pozorišta pretvoren u biblioteku.

Tokom pet dana posetioci su donosili i kupovali knjige i zahvaljujući velikom odzivu do sada je prikupljeno 85 500 dinara.

Na Međunarodni dan obeležavanja retkih bolesti, 29. februara izvedena je predstava Ana-impresije, a prihod od prodatih ulaznica u iznosu od 25.000 dinara će, uz donaciju od prodatih knjiga, biti uručen Nacionalnoj organizaciji za retke bolesti u Srbiji (NORBS).

Iako je prvobitno planirano da ovaj Bazar knjiga traje do 29. februara, akcija je zbog velikog interesovanja nastavljena do kraja marta meseca.

Sugrađani mogu da mu se priključe na dan održavanja predstava u Novosadskom pozorištu, od 14 do 19 časova, a ostatak novca koji bude prikuplen biće takođe uručen NORBS-u.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.