Prodat Radnički univerzitet

VIDEO K9: Zgrada Radničkog univerziteta koja dve decenije nakon požara stoji prazna u Ulici Vojvođanskih brigada 7, dobila je novog vlasnika. Grad je ovaj objekat sa pripadajućom parcelom prodao za oko 5 miliona i 265 hiljada dinara.

0
79

Vega Properties Radnički doo Novi Sad je novi vlasnik zgrade Radničkog univerziteta.

Na javnom nadmetanju je juče prihvaćena ponuda ove kompanije od 5.265.595,40 evra. Radnički univerzitet je korisne površine 6.463,80 metara kvadratnih, ima 13 spratova, prizemlje i podrum, i nalazi se na građevinskoj parceli površine od 850 kvadratnih metara. Kompletna lokacija je opremljena vodovodnom, kanalizacionom i elektroenergetskom mrežom.

Prethodno je Grad oglasio prodaju ovog objekta putem javnog nadmetanja, a na javni oglas koji je raspisan 10. novembra pristigla je, kako je saopšteno, jedna blagovremena i potpuna prijava, i to kompanije Vega Properties Radnički doo Novi Sad. Zgrada je prodata iz trećeg pokušaja, pošto se na prve dve licitacije niko nije javio. Time je, nakon 20 godina od požara, sudbina ovog objekta konačno rešena.  

Novi investitor, domaća kompanija Vega Properties Radnički doo Novi Sad, deo kompanije Vega IT, najavio je da će uraditi rekonstrukciju ove zgrade koju će pretvoriti u svoje poslovno sedište.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.