Problemi u Temerinskoj i Venizelosovoj

VIDEO K9: Vozači koji prolaze iz Venizelosove ulice i skreću u Temerinsku požalili su se našoj redakciji na probleme u koje su imaju u saobraćaju na ovoj deonici.

0
40

Vozači koji skreću desno iz Venizelosove u Temerinsku ulicu ne mogu da ostanu u svojoj traci već moraju odmah ispod nadvožnjaka da se prestroje u paralelnu levu traku, kako bi zaobišli postavljene znakove pored bankine. U toj traci, međutim, kreću se i vozila koje do nadvožnjaka put vodi pravo iz Temerinske ulice, pa se na uglu Venizelosove i Temerisnke pravi zastoj.

Takođe, ovaj deo ulice ponovo nije bezbedan ni za pešake ni za bicikliste, jer su pre ugla sa Venizelosovom postavljeni znakovi koji označavaju završetak ovih staza, nigde nije omogućen bezbedan prelaz na ovoj raskrsnici, a pešaci i biciklisti i dalje prelaze ovu prometnu magistralu.

Kako bi ispoštovali pravila, oni bi morali da se vrate par stotina metara unazad do prvog sdemafora na kojem je omogućen prelaz. Pored svega ovoga, na putu su primetne i trake koje su prethodno iscrtane, što vozače dodatno zbunjuje.

O tome kada će biti rešeni ovi problemi uputili smo pitanje i nadležnoj Gradskoj upravi od koje očekujemo odgovor. Podsetimo, radovi na nadvožnjaku, u okviru izgradnje brze pruge Beograd – Novi Sad, završeni su krajem februara kada je pušten saobraćaj na ovoj frekventnoj raskrsnici.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.