Problemi sugrađana pred Komisijom

VIDEO K9: Prva sreda u mesecu u Skupštini grada Novog Sada rezervisana je za probleme sugrađana, koji svoje predstvake i predloge iznose lično ili pisanim putem na sednici Komisije.

0
20

Na današnjoj sednici Komisije za predstavke i predloge članice i članovi su razmatrali i usmene predstavke koje su sugrađani izneli neposredno pred Komisijom, ali i pisane koje su pristigle poštom.

Jedan od troje sugrađana koji su se danas obratili Komisiji je i Mladen Veljkov iz Bukovca koji ponovo pokušava da reši problem u vezi sa platanom pored njegove kuće i vodovodom i kanalizacijom. Kaže da je inspekcija po nalogu došla na njegovu adresu nenajavljena, pa ga nisu zatekli kod kuće.

Veljkov se, kako kaže, plaši da će mu platan srušiti kuću, a da sve institucije kojima se obraćao prebacuju odgvornost jedna na drugu te ispada da niko nije nadležan za rešavanje njegovog problema.

Jednu od pisanih predstavki uputio je sugrađanin iz centra Novog Sada koji je ukazao na problem u Ulici Ignjata Pavlasa ispred Pozorišta mladih, gde se na parkingu za autobuse, prema njegovim rečima, nepropisno i neovlašćeno parkiraju vozila koja zakrče pola ulice.

Sugrađanin sa Limana pisanim putem predložio je postavljanje stubića između pešačke i biciklističke staze ispred Limanske pijace kako nelegalni prodavci cveća na tom mestu ne bi mogli, prema njegovim navodima, da zauzimaju znatan deo biciklističke staze i time ugrožavaju bezbedan prolazak i pešaka i biciklista.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.