Problemi sugrađana pred Komisijom

VIDEO K9: Kao i svake prve srede u mesecu, u Skupštini Novog Sada održana je sednica Komisije za predstavke i predloge, pred kojom je svoje probleme lično iznelo dvoje sugrađana.

0
14

Komisiji za predstavke i predloge Skupštine grada, koja je svake prve srede u mesecu otvorena za Novosađane koji svoja pitanja donose lično, na današnjoj sednici obratilo se dvoje sugrađana.

Sugrađanka, koja nije htela pred kamere, Komisiji se obratila zbog štete pričinjene u julskom nevremenu na grobnom mestu čiji je ona zakupac. Prema njenim rečima, očekivala je da će je iz JKP „Lisje“, prema kojem, kako navodi, uredno izmiruje obaveze, obavestiti da je nakon nepogode pao spomenik koji je ona kupila od tog preduzeća. S obzirom da se, kako kaže, uverila da je spomenik urađen nekvalitetno jer su ga nepogode oborile, postavila je pitanje ko je u obavezi da snosi troškove njegove sanacije.

Sugrađanin iz Raške ulice, izneo je predstavku u kojoj navodi da je, zbog proširenja pruge, deo njegove parcele postao prolaz za kamione i da trpi veliku štetu, jer u takvoj situaciji nije u mogućnosti da uredi ili proda svoj posed.

Članovi Komisije su doneli zaključak da ova predstavka bude upućena Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije.

Komisija je danas razmatrala i pristigle odgovore na prethodno podnete predstavke koji će biti upućeni na kućne adrese podnosioca.

Svoje predstavke i predloge građani će lično moći izneti Komisiji na sledećoj sednici koja će biti održana u sredu, 1. novembra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.