Problemi stanara u Čekarevićkoj

VIDEO K9: Stanari stambene zgrade u Čerevićkoj ulici u Adicama nakon samo godinu dana od useljenja bore se sa brojnim komunalnim problemima.

0
168

Stanari iz Čerevićke ulice na Adicama požalili su se na, kako kažu, nehumane uslove isred svojih novoizgrađenih stambenih jedinica.

Parcela pored njihove zgrade, koja je u vlasništvu firme Dijagonala Espro BP, a koja je i bila zadužena za izgradnju ovih stanova, pretvorena je u deponiju jer je na toj parceli ostao šut još od gradnje pre godinu dana.

Istog dana, 3. septembra, kada je ekipa Kanala 9 izašla po pozivu sugrađana na lice mesta, pristigli su i kamioni Dijagonale Espro BP i odvukli šut sa pomenute parcele, što nam je i potvrđeno iz te firme.

Međutim, stanari Čerevićke nisu učinjenim, jer kako kažu, parcela nije u potpunosti očišćena, pa je naša ekipa juče ponovo izašla na lice mesta.

Josić je rekla da bi stanari najsrećniji bili kada bi se od ove parcele napravila zelena površina.

Neuređena susedna parcela, kako kažu stanari, nije i jedini njihov problem Stanari Čerevićke se nadaju da će ovim apelom uticati na nadležene da reše nagomilane probleme u ovom delu naselja Adice.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.