Problemi Novosađana sa Kol centrom Doma zdravlja

VIDEO K9: Nekoliko sugrađana požalilo se poslednjih dana našoj redakciji na probleme koje imaju prilikom zakazivanja pregleda kod izabranog lekara putem Kol centra novosadskog Doma zdravlja, na 021/ 4879 000.

0
60

Našoj televiziji ovih dana pristigle su brojne pritužbe sugrađana na rad Kol centra Doma zdravlja Novi Sad, a kako kažu, Call centar ovih dana uopšte ne funkcioniše pa ne mogu da zakažu preglede kod svojih lekara.

Sugrađani koji imaju sreće i uspeju da dobiju vezu kažu da su pre toga pokušavali da dobiju Kol centar satima, dok drugi, kako kažu, danima ne uspevaju da uspostave vezu.

Pokušavali smo i sami: u jednom slučaju dobili smo odgovor automata da je mobilni pretplatnik isključio telefon, a u drugom smo uspeli:

U kratkom razgovoru po uspostavljanju veze nakon dva minuta čekanja, rečeno nam je da ovih dana, što se tiče Kol centra, nije bilo nikakvih problema i da zakazivanje protiče uobičajeno.

Ima i sugrađana koji su bili srećne ruke.

Sugrađanima je, ukoliko imaju vremena, na raspolaganju i lično zakazivanje termina kod timske sestre izabranog lekara ili aplikacijom Izabrani doktor, putem koje, međutim, pregled može da se zakaže tek za nekoliko dana, a i stvara poteškoće starijim sugrađanima koji nisu spretni u njenom korišćenju ili onima koji nemaju interent.

Na pitanja u vezi sa navodima sugrađana o problemima prilikom zakazivanja putem Kol centra Doma zdravlja Novi Sad zatražili smo odgovore od Ministarstva zdravlja koje nismo dobili do emitovanja ovog priloga.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.