Privrednicima ugovori z anovu opremu

VIDEO K9: Privrednicima iz Vojvodine danas su u zgradi Banovine dodeljeni ugovoru po konkusru za kupovinu nove opreme, za koje je Pokrajinska vlada izdvojila 239 miliona dinara.

0
8

Ugovori o dodeli bespovratnih sredstava za kupovinu nove opreme uručeni su danas u Holu Pokrajinske vlade predstavnicima 43 privredna društva, za šta je iz pokrajinskog budžeta izdvojeno 239 miliona dinara.

Prema prečima predsenika Pokrajinske vlade, Igora Mirovića, trećina kompanija kojima su sredstva odobrena nalazi se u opštinama iz treće kategorije razvijenosti, Alibunar, Titel, Čoka, Bela Crkva, Irig, Kovin, Odžaci, Žabalj, Bač i Mali Iđoš.

Mirović je dodao da je od osnivanja Budžetskog fonda za sprovođenje mera razvojne ekonomske politike Vojvodine, 2017. godine, raspisano ukupno devet konkursa, pet za nabavku nove opreme i četiri konkursa za otvaranje novih radnih mesta.

On je dodao i da se ovakvo ulaganje veoma isplatilo, jer je, zajedno sa učešćem kompanija koje su dobile ugovore na ovim konkursima, u ove svrhe uloženo ukupno 4,2 milijarde dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.