Pristižu računi Informatike

VIDEO K9: Novosađanima pristižu i računi Informatike za prošli mesec. Plaćanja će biti oslobođeno 364 sugrađana koji redovno izmiruju svoje obaveze.

0
16

U novosadskom JKP Informatika završena je obrada računa objedinjene naplate komunalno-stambenih usluga za mesec septembar.

U distribuciji je 183.143 računa za stambene i 11.954 za poslovne prostore. Obračunata je i kamata, za stambene prostore u periodu od septembra 2022. do jula 2023. i za poslovne od septembra 2020. do jula ove godine.

I ovoga put građani su imali priliku da učestvuju u akciji Plava kućna računaljka

U ovoj akciji, koja je ustanovljena odlukom Skupštine Novog Sada 2011. godine, Novosađanima koji redovno izmiruju svoje obaveze prema Gradskom komunalnom sistemu omogućeno je oslobađanje plaćanja ukupne obaveze jednomesečnog računa. Takvih je, u ovom mesecu, 364.

Podsetimo, koreni JKP “Informatika” Novi Sad sežu do 1971. godine, kada je osnovan računarski centar pri tadašnjem Zavodu za izgradnju Grada sa ciljem organizovanja i razvijanja poslova informatike za potrebe Opštine Novi Sad, a pod današnjim imenom i u ovom statusu preduzeće funkcioniše od 10. aprila 2009.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.