Pripreme za grejnu sezonu

VIDEO K9: Iako se čini da je grejna sezona daleko, vreme je za pripreme za njen početak, kažu u Novosadskoj toplani, kako bi hladnije dane dočekali sa ispravnim kućnim instalacijama.

0
29

U okviru priprema za početak naredne grejne sezone „Novosadska toplana“ saopštila je da najkasnije do utorka, 1. septembra 2020. godine, započeti radovi na kućnim instalacijama njihovih korisnika moraju biti završeni.

Završetak radova na kućnim instalacijama potrošači mogu prijaviti u Odseku za odnose s potrošačima pozivanjem brojeva 0800-100-021, 423-712 ili 420-853, svakog dana od 6 do 22 časa, a takođe, korisnici mogu doći lično u prostorije Odseka u Ulici Vladimira Nikolića 1, radnim danima od 7 do 16 časova.

U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, zbog hitnosti intervencije i dostupnosti telefona korisnicima 24 sata, potrebno je pozvati na broj telefona 4881-105, koji je na raspolaganju isključivo za tu vrstu prijave

Iz Novosadske toplane napominju da u tom javnokomunalnom preduzeću sprovode sve mere prevencije širenja virusa COVID-19, te apeluju na korisnike usluga da sve što mogu urade putem mejl adrese osj@nstoplana.rs ili telefonskim putem pozivanjem navedenih brojeva svakog dana od 6 do 22 časa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.