Pripreme ribolovaca za novu sezonu

VIDEO K9: Sezona za pecaroše samo što nije počela, a zaljubljenici u ribolov već uveliko pripremaju svoj pribor i opremu.

0
547

U toku lovostaja idealna je prilika da ribolovci obnove svoju opremu i pripreme se za novu sezonu. U tu svrhu počelo je veliko ribolovačko okupljanje na Sajmu.

“Fishing Show, odnosno jedna velika pecaroška manifestacija. Imamo jako puno izlagača, imamo nove opreme, imamo sve ono što nama ribolovcima, u ovo doba godine kada počinjemo da prirpremamo svoj ribolovački pribor i svoje ribolovne aktivnosti, koje će uskoro, posle prestanka ovog mresta, sad je trenutno da podsetimo zabrana lova štuke i lova smuđa, ali evo već za koji dan štuka izlazi iz mresnog lovostaja. Sve ono što nam treba da se aktiviramo u smislu našeg hobija i naše velike ljubavi ribolova”, rekao je Dušan Jovanović iz Ribolovačkog saveza Vojvodine.

Okupljanje ribolovaca na ovoj manifestaciji, na kojoj mogu pronaći brojne novine iz sveta ribolova, traje do nedelje, rekao je Jovanović.

“Ima nekih sve tanjih i sve jačih najlona, ima nekih sve oštrijih udica i sve boljih plovaka i varalica, tako da se isplati doći ovde i malo videti šta sve ima novo, da obnovimo taj naš ribolovački pribor i da se mi spremimo kad dođe to lepo vreme i ono isplovljavanje čamaca, ili već kako ko peca sa obale, kad to bude nastupilo da taj pribor bude spreman”, naveo je Jovanović.

Pored pribora, ribolovci koji nisu pribavili dozvole za rekreativni ribolov mogu to da učine na ovom okupljanju, na štandu Ribolovačkog saveza Vojvodine, samo je neophodno da sa sobom ponesu fotografiju, istakao je Jovanović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.