Pripreme mladih fudbalerki Voše

Mlade fudbalerke Vojvodine, u kategoriji od 2006. do 2009. godišta, vredno se pripremaju za veliko takmičenje koje ih očekuje u aprilu u Beogradu. U klubu kažu da titula prvaka države nije nedostižna, s obzirom na rezultate koje su do sada postigli.

0
228

Pripreme za Mini Maksi klub za prvaka države su uveliko krenule i mlade fudbalerke su sve aktivnije, rekao je za Kanal9 trener mlađih kategorija ŽFK Vojvodina Miloš Savić.

“Trenutno što je aktuelno, spremamo se za Mini Maksi klub za prvaka države, što će se odigrati 23. aprila u Beogradu. Krenule su pripreme, teče sve kako treba, devojčice su sve aktivnije i sve više ih se uključuje u rad, dolaze u klub”, naveo je Savić.

U prethodnoj sezoni mlade fudbalerke su osvojile 2. mesto u Gradskoj ligi, gde se takmiče sa dečacima svog uzrasta. Za ove mlade sportistkinje karakteristično je da ulažu veliki napor i volju da budu što bolje na terenu.

“To je ono zašto su devojčice specifične, po tome što imaju veliku želju i volju i to pokazuju rezultatima u borbi protiv dečaka, što zaista lepo izgleda i na terenu i na treninzima. Svu svoju pažnju su usmerile ka treninzima i sportu, tako da je to stvarno odlično i fascinantno”, istakao je Savić.

Priliku za pravo dokazivanje imaće 23. aprila u Beogradu, a u klubu kažu da se nadaju maksimalnom rezultatu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.