Priprema za Evropski karate šampionat

VIDEO K9: Novi Sad ove godine biće domaćin jedne od najvećih evropskih sportskih manifestacija, Kontinentalnog karate šampionata za seniore. Tim povodom danas je organizacioni odbor Šampionata usvojio izveštaje o svojim dosadašnjim i predstojećim aktivnostima, koji, za sada, nisu predočeni javnosti.

0
261

Evropski karate šampionat za seniore, 53. po redu, okupiće u Novom sadu od 9. do 13. maja oko 800 učesnika i biće to, kako je istaknuto, jedna od najvećih sportskih manifestacija u našoj zemlji.

U organizaciji ovog takmičenja učestvuju Pokrajinska vlada, Ministrastvo omladine i sporta i Grad Novi Sad, a u zgradi Pokrajinske vlade održana je 2. sednica Organizacionog odbora, kojom je predsedavao ministar sporta Vanja Udovičić.

Prema saopštenju prosleđenom nakon sastanka medijima, na sednici su članovi Organizacionog odbora, među kojima su predstavnici državnih, pokrajinskih organa, Grada Novog Sada i Karate federacije Srbije, usvojili izveštaj sa dosadašnjim i predstojećim aktivnostima organizacije šampionata.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.