Priprema Štranda za novu sezonu

VIDEO K9: Brojne sugrađane koji jedva čekaju leto i odlazak na dunavske plaže Štrand ni ove sezone neće razočarati izgledom i programom koji pripremaju, kažu u Gradskom zelenilu.

0
302

Pripreme za novu, 108. poredu, kupališnu sezonu na Štrandu počele su još 1. oktobra, odmah po završetku prošlogodišnje, ističu u Gradskom zelenilu, a promena neće biti jedino u visini cena ulaznica na gradsku plažu.

“Ono što se sada radi je uređenje zelenih površina i uređenje objekata na Štrandu, posebno sanitarnih, tamo gde je eventualno napravljena šteta prošle godine”, rekao je Ivan Nožinić iz JKP GRadsko zelenilo.

Uskoro će biti obavljeno i prskanje kabina, odnosno deratizacija, dezinfecija i dezinsekcija, o čemu će, kako je rekao, zakupci biti blagovremeno obavešteni kako bi na nekoliko sati kabine oslobodili od svojih stvari.

“Što se tiče plaćanja ovogodišnje rate za kabine, pošto su one, podsećam, pod petogodišnjim ugovorima sa zakupcima, završeno je 28. februara”, naveo je Nožinić.

U toku su i pripreme za kulturno zabavni i sporski program, u kojem će i ovog uživati posetioci najlepše plaže na Dunavu u Novom Sadu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.