PRIPREMA FUDBALERKI ZA KVALIFIKACIJE NA EVROPSKO PRVENSTVO

598

VIDEO K9: Tradicionalni letnji kamp koji okuplja najbolje mlade fudbalerke u našoj zemlji održava se u Staroj Pazovi. Ovaj kamp važan je kako kao priprema za stariju generaciju, tako i za stvaranje nove, koja se polako sprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje će biti održano sledeće godine. 

Letnji kamp u Staroj Pazovi okupio je mnoge mlade fudbalerke koje već sada predstavljaju nove nade srpskog fubala. Trenutni primarni cilj je da se fudbalerke dobro pripreme pred kvalifikacije za EP. Timovi su relativno novi i i u toku je stvaranje skladnog tima mladih fudbalerki. U ovom kampu imaće dovoljno vremena za uigravanje i upoznavanje, ali i za rad na pripremama za kvalifikacije.

U19 selecija se priprema za prvi kup kvalifikacija koji se održava krajem septembra u Srbiji, U17 selekcija sprovodi neke svoje programske aktivnosti, a A selkecija ima prijateljsku utakmicu sa Škotskom u sklopu priprema za početak kvalifikacija, tako da će se ovom kampu biti sagledan sav potencijal ženskog fudbala.

Osim samih priprema devojke će u sklopu kampa imati i medicinska, ali i motorička testiranja. Nakon toga sledi utakmica selekcije A sa Škotskom u koju mnogi polažu nade i koji će biti odllična provera situacije u timu pre kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.