Prikupljen novac za malog Gavrila

VIDEO K9: Nakon razgovora predsednika Srbije s predstavnicima Ministarstva zdravlja, obezbeđena su nedostajuća sredstva za lečenje dečaka Gavrila Đurđevića koji boluje od spinalne mišićne atrofije, saopšteno je ministarstva.

0
24

Ministarstvo zdravlja saopštilo je da su obezbeđena nedostajuća sredstva za lečenje malog Gavrila Đurđevića koji boluje od spinalne mišićne atrofije. Novac je, kako je rečeno, odmah stavljena na raspolaganju porodici obolelog dečaka kako bi on što pre bio upućen na lečenje koje košta dva i po miliona evra.

Dečak boluje od spinalne mišićne atrofije tip jedan i neophodan mu je najskuplji lek na svetu. Njegova majka je rekla da su dobili poziv iz bolnice u Budimpešti i da je potrebno da do kraja maja sakupe novac kako bi Gavrilo mogao u junu da primi terapiju.

Podsećamo, proteklih meseci u prikupljanje novca za malog Gavrila uključili su se brojni građani i poznate ličnosti, a jedna od onih koja je privukla najviše pažnje bila je aukcija Ronaldove kapitenske trake sa utakmice u Beogradu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.