Prijem za takmičare iz kung-fu-vu-šu

VIDEO K9: Za članove reprezentacije Srbije sa teritorije Vojvodine, koji su u kung-fu-vu-šu sportu osvojili 12 medalja na Svetskom kupu u Turskoj, juče je priređen svečani prijem u Pokrajinskoj vladi.

0
30

Vojvođanski deo reprezentacije Srbije u kung-fu-vu-šu sportu, koji su na Svetskom kupu u Turskoj osvojili su 12 medalja – tri zlatne, tri srebrne i šest bronzanih, primii su juče čestitke u zgradi Banovine.

Generalni sekretar Kung-fu-vu-šu saveza Srbije Radenko Tadić rekao je na svečanom prijemu u Pokrajinskoj vladi da su ovi mladi sportisti nadmašili sva očekivanja zahvaljujući volji i samopouzdanju, razmišljanju o tehnici i taktici.

Kung-fu-vu-šu savez Srbije, kako je istaknuto, utiče na razvoj i postizanje kvaliteta borbi i u mlađem sportskom uzrastu kao i na uključivanje većeg broja predstavnica ženskog pola u ovom sportu, pa je tako među 12 takmičara koji su osvojili medalje bilo osam takmičarki.

Svetski kup održan je u avgustu u turskom gradu Edirne, takmičilo se 3.600 sportista iz celog sveta, a naša reprezentacija je nastupila sa 53 takmičara iz cele Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.