Prijem za decu sa Kosova i Metohije u Gradskoj kući

VIDEO K9: Za učenike sa Kosova i Metohije koji borave u osmodnevnoj poseti Novom Sadu danas je upriličen prijem u Gradskoj kući. Posetu dece našem gradu organizovalo je Udruženje građana Novi Sad u okviru projekta "Svim srcem za osmeh deteta".

0
677

Četrdesetoro učenika iz mesta Donja Gušterica, uzrasta od 12 do 14 godina i njihovi domaćini, đaci osnovnih škola „Dušan Radović” i „Žarko Zrenjanin” posetili su Gradsku kuću.

Projekat „Srcem za osmeh deteta“ koji ima za cilj da prijateljima sa Kosova, boravkom u našem gradu ulepša svakodnevicu, podržan je od strane Gradske uprave za kulturu, a najveća vrednost ovakvih akcija ogleda se u upoznavanju, razmeni iskustva i sticanju prijateljstva, istakli su domaćini u Gradskoj kući.

Želja organizatora, Udruženja građana Novi Sad, jeste da u narednim godinama projektom obuhvate što više različitih mesta i više dece sa Kosova.

U nastavku posete našem gradu, deca će imati priliku da pešače po Fruškoj gori, idu na klizanje, da posete Sremske Karlovce, učestvuju u kreativnim radionicama i upoznaju sportiste iz Novog Sada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.