Prijem u Gradskoj kući: Hvala novosadskim sportistima

VIDEO K9: Novosadski sportisti vratili su se sa Evropskih igara u Bakuu sa zlatnom medaljim iz samboa i bronzanom iz basketa 3x3. Tom prilikom, na svečanom prijemu na uspehu im je, u svoje i u ime sugrađana, čestitao gradonačelnik Miloš Vučević.

577

Ivana Jandrić, koja je osvojila zlatnu medalju u sambou u kategoriji do 68 kilograma, zahvalila je na prijemu i naglasila da je za nju najveća čast predstavljati svoj grad.

“U odnosu na sve prijeme koje smo imali do sad, i sa predssednikom države i u Pokrajni Vojvodine, nekako mi je najveća čast da budem ovde u svom gradu i da stojim ispred svog grada na svakom takmičenju, jel ipak, reprezentaciju predstavljate pa predstavljate, a kad vas prime u svom gradu onako kako to dolikuje, nekako je posebna čast”, rekla je Ivana.

Bronzanu medalju u basketu 3×3 osvojili su Novosađani Dušan Domović Bulut, Marko Savić i Marko Ždero.

“Ja bih se zahvalio gradonačelniku i ljudima koji vode računa, da mi kao basketaši imamo uslove u gradu kakve imamo da treniramo i da donosimo uspehe kakve donosimo”, istakao je Marko.

U ime Grada na izvanrednim uspesima sportistima je čestitao i gradonačelnik Miloš Vučević.

“Ubeđen sam da ćemo održati ovu tradiciju da uvek dočekamo najuspešnije sportiste i da im se zahvalimo, da vide da imaju podršku, ne samo u smislu da im čestitamo, nego i tokom cele godine”, kazao je Vučević.

Gradonačelnik je obećao da će Novi Sad nastaviti da pruža podršku ovim, možda medijski manje popularnim sportovima i da ih se neće setiti samo kada osvoje medalje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.