Prijem dece sa KiM u Gradskoj kući

VIDEO K9: Svečani prijem u Gradskoj kući juče je organizovan za decu sa KiM koja su u sedmodnevnoj poseti Novom Sadu u sklopu projekta "Svim srcem za osmeh deteta“.

0
11

Za decu sa KiM, koja su u sedmodnevnoj poseti Novom Sadu u okviru projekta “Svim srcem za osmeh deteta “, organizovan je juče i prijem u Gradskoj kući. Posete dece sa KiM našem gradu, po osmi put, organizuje Udruženje građana ”Novi Sad” uz podršku grada.

Direktorka OŠ ”Velјko Dugošević” iz Raniluga, Danijela Denić, zahvalila se na gostoprimstvu uz želјu da i učenici iz Novog Sada uzvrate posetu. Kako je rekla, ovakva druženja stvaraju most neraskidivog prijatelјstva među decom.

U poseti Novom Sadu je četrdesetoro dece uzrasta 12 do 14 godina koja su smeštena su kod svojih vršnjaka iz Novog Sada, učenika osnovnih škola ”Dušan Radović”, “Svetozar Marković Toza” i ”Žarko Zrenjanin”.

Projekat “Svim srcem za osmeh deteta” obuhvata nastavne i vannastavne aktivnosti u školama domaćina, posete kulturno-istorijskim znamenitostima Novog Sada, Sremskih Karlovaca i Fruške gore, aktivnosti od kulturnog značaja za mališane, sportske aktivnosti, kao i raznovrsne sadržaje sportsko-zabavnog karaktera.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.