“Prijavi komšu umetnika” za Leksikon

VIDEO K9: Novo kulturno naselje do sada je u kampanji "Prijavi komšu umetnika" prikupilo više od 250 imena koja bi se mogla naći u "Leksikonu umetnika i stvaralaca Novog naselja". Ova publikacija trebala bi svetlost dana trebala da ugleda u septembru, a kako bi prikupili sredstva za to, uskoro pokreću novu kampanju.

0
14

Udruženje “Novo kulturno naselje”, koje se od 2014. bavi promocijom kulture i akcijama usmerenim na osnivanje Kulturnog centra u ovom delu Novog Sada, prošle godine je počelo aktivnosti na realizaciji publikacije “Leksikon umetnika i stvaralaca Novog naselja”.

U cilju realizacije ovog projekta, ovog proleća su pokrenuli kampanju “Prijavi komšu umetnika” zahvaljujući kojoj su do sada prikupili više od 250 imena, kaže Dunja Makša iz ovog udruženja.

Promocija publikacije planirana je u septembru ove godine, ali će im i ovde biti potrebna pomoć i podrška sugrađana, zbog čeka pokreću novu kampanju, za prikupljanje nedostajućih sredstava.

Sve neophodne informacije o ovoj kampanji, kako je navela, biće uskoro dostupne na njihovim društvenim mrežama, kao i na platformi “Dobri Dabar”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.