Prijave za Evropsku školu debate

VIDEO K9: Informacioni centar Evropske unije i Otvorena komunikacija raspisali su konkurs za devetu generaciju polaznica i polaznika „Evropske škole debate”, koji je otvoren do ponedeljka, 31. oktobra.

0
9

Konkurs za devetu generaciju polaznika i polaznica „Evropske škole debate” produžen je do ponedeljka, 31. oktobra.

Na konkurs se mogu prijaviti isključivo srednjoškolci i srednjoškolke i studenti i studentkinje sa teritorije Srbije.

Izabrani kandidati i kandidatkinje će pohađati radionice o veštini debatovanja, argumentaciji, javnom nastupu i funkcionisanju Evropske unije, evropskim institucijama kao i procesu EU integracija. Predavanja će voditi iskusni treneri i trenerice debatnih veština koji su osvajali nagrade na debatnim takmičenjima u Srbiji i inostranstvu.

Tri grupe polaznika i polaznica u Beogradu, Nišu i Novom Sadu pohađaće ukupno osam radionica, od novembra do februara sledeće godine. Radionice će biti održavane uživo jednom nedeljno, svake subote u trajanju od 3 sata, a u Novom Sadu u prostorijama Gradske bibliteke za 30 polaznika i polaznica iz cele Vojvodine koji budu izabrani na konkursu.

Školu debate je u prethodnih osam godina pohađalo više od 800 srednjoškolaca i srednjoškolki kao i studenata i studentkinja iz preko 30 gradova širom Srbije, a organizovano je više od 30 javnih debata.

Evropska škola debate je projekat koji organizuju Informaciona mreža Evropske unije i Debatna akademska mreža Otvorena komunikacija, uz podršku Delegacije Evropske unije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.