Prijave za besplatne dermatološke preglede

  VIDEO K9: Svi koji sumnjaju da imaju melanom, mogu od danas do 8. maja da se prijave za besplatan dermatološki pregled širom Srbije u državnim i privatnim klinikama.

  0
  40

  Svi pacijenti koji imaju sumnju na rizične pojave na koži, mogu do 8. maja da se prijave za besplatan dermatološli pregled u državnim i privatnim klinikama putem sajta Euromelanoma Srbija, dok svi ostali građani preventivni pregled mogu zakazati telefonom 0800 222 888, tokom 6. i 7. juna u periodu od 8 do 20 časova.

  Zakazani besplatni pregledi biće organizovani 13. juna u celoj Srbiji, najavila je juče doktorka Danica Tiodorović, koordinatorka ovogodišnje Euromelanom kampanje.

  Besplatni pregledi građana organizuju se ponovo širom Srbije posle dve godine odlaganja zbog epidemije kovid-19.

  U saopštenju se ističe da će ovogodišnja kampanja Euromelanom Srbija imati veći obim aktivnosti sa ciljem edukacije stanovništva o pravilnom ponašanju na suncu, značaju samopregleda i rane dijagnostike malignih tumora kože.

  U okviru ovogodišnje kampanje biće organizovane i brojne aktivnosti i edukacije u Sremskoj Mitrovici, Zlatiborskom okrugu, Pirotu i Gračanici.

  Tokom jula i avgusta besplatno će biti pregledana i edukovana deca u vaterpolo kampovima Vaterpolo Saveza Srbije i odbojkaškim kampovima Vanje Grbića.

  Kampanju Euromelanom Srbija su i ove godine podržali Ministarstvo zdravlja i Ministarstvo omladine i sporta.

  POSTAVI ODGOVOR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.