Prijava za vrtiće do 15. aprila

VIDEO K9: Nedavno je počeo upis dece u vrtiće. Svi roditelji koji žele da se njihovi mališani na vreme prijave, moraju prikupiti dokumentaciju i raspitati se dobro o slobodnim mestima i uslovima konkursa. Naša redakcija je to uradila umesto vas.

520

Konkurs za upis dece u vrtiće raspisan je 1. aprila i traje do 15. U tom periodu roditelji mogu da dođu da podnesu dokumentaciju. U vrtićima ima 1534 slobnih mesta od kojih je 612 mesta za decu od 1- 3 godine, za decu od 3 godine do polaska u školu na celodnevnom boravku 164 mesta i 776 na polu-dnevnom boravku.

Kad roditelj prvi put donosi dokumentaciju neophodna mu je prijava, lekarsko, fotokopija izvoda iz matične knjige rođenih i potrvrda sa tržišta rada ukoliko je roditelj nezaposlen ili iz firme u kojoj radi ukoliko jeste. Kako kažeu u Radosnom detinjstvu gužve su uobičajene za ovaj period.

Iz ove ustanove apeluju roditelje da obrate pažnju kada popunjavaju prijavu gde se raspisuje slobodno mesto jer ako roditelj podnese za one vrtiće na kojima nema slobodnog mesta, dete neće proći konkurs. Roditelji mogu da predaju prijavu za decu koja su rođena posle 31. avgusta 2013. ali nece ucestvovati u konkursu i biće na listi čekanja tek kada napune godinu dana.  

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.