Pri kraju radovi u Čajetini

VIDEO K9: Na području opštine Čajetina privode se kraju projekti na uređenju i asfaltiranju započeti ove sezone. Radove je u petak obišao Arsen Đurić, predsednik Skupštine opštine Čajetina.

0
13

Pri kraju su radovi na uređenju samog centra Zlatibora, na ozelenjavanju površina, postavljanju urbanog mobilijara na Kraljevom trgu i po obodnim ulicama, rekonstrukciji, ali i asfaltiranju ulica i puteva u Čajetini, na Zlatiboru i okolnim mesnim zajednicima.

Među kojima su i današnji asfaltni radovi na ulici između pošte i ambulante na Zlatiboru, kao i postavljanje parking mesta na istoj lokaciji.

U samom centru Zlatibora završeno je i asfaltiranje ulice koja vodi od hotela ”Olimp” do restorana ”Jezero”, a u toku su završni radovi na sportskom parku koji uključuju poslednje uređenje, ozelenjavanje, sadnju cveća i postavljanje klupa.

Arsen Đurić, predsednik Skupštine opštine Čajetina, podsetio je da je budžet Čajetine za 2021. godinu pripremljen i nalazi se na zvaničnom sajtu opštine, tako da svi zainteresovani građani mogu da daju svoje predloge i sugestije na taj budžet.

Đurić se nada dobrom prilivu budžeta i naredne godine jer su i u 2021. planirane krupne investicije u ovoj opštini.

Đurić očekuje da će radovi biti završeni na proleće ili do početka letnje turističke sezone kako bi Zlatibor, kako je rekao, zasjao u novom i lepšem svetlu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.