Pri kraju radovi kod petlje Sirig

VIDEO K9: Radovi na rehabilitaciji autoputa Beograd-Subotica teku planiranom dinamikom, rečeno je danas prilikom obilaska deonica na ovoj saobraćajnici.

21

VIDEO K9: Radovi na rehabilitaciji autoputa Beograd-Subotica teku planiranom dinamikom, rečeno je danas prilikom obilaska deonica na ovoj saobraćajnici.  

OFF: Pri kraju su radovi na rehabilitaciji autoputa Beograd-Subotica u blizini petlјe Bačka Topola-petlјa Sirig, na na asfaltiranju cele širine kolovoza ukupne dužine 35,3 km. Završeno je ukupno 24,5 km puta i preostalo je još 10,8 km ka petlјi Sirig. Izvođač radova je preduzeće „Vojput“ iz Subotice, a ugovoreni rok za završetak radova i puštanje u saobraćaj je 15. avgust.

Ova deonica prema gradu, iz pravca Siriga, učiniće još atraktivnijim prilaz Novom Sadu iz Mađarske ili Subotice, rekao je prilikom obilaska radova gradonačelnik Miloš Vučević. On je dodao je u planu investicija vezana za izgradnju kružne raskrsnice na magistralnom putu M7, u blizini industrijske zone na tom potezu koja će biti jedna od najvećih kružnih raskrsnica koju će Novi Sad dobiti. Potpredsednica Vlade prof. dr Zorana Mihajlović istakla je da je na delu auto-puta od Beograda do Subotice u toku rehabilitacija oko 65 km, koja će sa preostalih skoro 11 km biti skoro završena. Direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak je rekao da je radovi na ovoj deonici koštaju oko 10 miliona evra i da su oni samo jedna od 25 deonica koje se trenutno rade na auto-putevima kroz Srbiju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.