Preživeti januar!

VIDEO K9: Za nama su novogodišnji i božićni praznici tokom kojih smo i ove godine trošili više nego što imamo. Većinu sugrađana očekuje i Srpska nova godina koja se kod nas uglavnom obeležava skromnije, ali bučnije od svoje prethodnice. Proveravali smo kako sa kućnim budžetom ovih dana stoje naši sugrađani.

0
423

Iako ekonomisti redovno pred praznike savetuju oprezno trošenje i zaduživanje, pretpraznična groznica zaobišla je retko koga.

Sugrađani se, po pravilu, najviše zadužuju u januaru, pa je nakon ovog dugog meseca mnogima problematičan i februar, kada im na račune stižu iznosi umanjeni za januarske akontacije.

I mada trgovine nude brojne praznične akcije, većina sugrađana dovija se na razne načine da rastegne kućni budžet do sledeće plate.

S obzirom da je kraj meseca još uvek daleko, ne bi bilo zgoreg poslušati savet našeg sugrađanina iz ovog priloga, kako dugove ne bismo otlpaćivali duže nego što smo planirali, jer, osim Nove godine i Božića, pred nama je i Srpska nova godina, a tu su i januarske slave koje takođe koštaju, bilo da ste gost ili domaćin.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.