Presvučen put u Adicama

VIDEO K9: Velika frekvencija vozila u ulici Nova 40. u Adicama uništila je put, pa je ova ulica nedavno dobila novi asfalt.

1532

Veliki broj teretnih kamiona saobraća ulicom Nova 40, što je vremenom doprinelo propadanju asfalta, pa je rekonstrukcija bila nužna.

“Jednostavno se popravljalo gde je propao asfalt, tako da je ovaj deo od nekih skoro kilometar koji je sa ove strane prvi kao žila kucavica, da kažem, puta prema Adicama i prema Dunavu, tako da je, uz ostalo, renoviranje postojećeg asfalta, tj. krpljenja rupa i tako dalje, ovaj deo kompletno renoviran”, rekao je Jovan Drača, predsednik Saveta MZ Adice.

Drača dodaje da je u toku saniranje udarnih rupa i u drugim ulicama u Adicama, kao i da su ti radovi privedeni kraju. Problem ostaje u ulicama koje ne mogu da imaju udarne rupe, jer nemaju ni asfalt.

“Imamo naznake sada da će biti jedno dve, tri, četiri ulice nove asfaltirane i da ćemo čak biti u mogućnosti da jedan deo, isto tako od tri, četiri, pet ulica, sa ovim grebanim asfaltom urađene. To jesu ulice kroz koje još nije prošla infrastruktura kompletna, tj. kanalizacija i sve ostalo, pa ćemo onda uraditi sa tim asfaltom koji je kratkotrajniji, koji se samo presvuče preko sadašnjeg, da kažem, puta”, naveo je Drača.

U delovima Adica u toku je i postavljanje optičkih kablova, kao i izrada projekta za uvođenje kanalizacije u Ulici Marije Bursać, u kojoj je kanalizacija završena do pola ulice, a Drača je rekao se nada da će ove godine početi radovi i u drugom delu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.