Predstavljen projekat “Prijatelj od detinjstva”

VIDEO K9: Kompanija "Dunav osiguranje", koja je prošle godine proslavila 45 godina uspešnog poslovanja, u protekloj godini donirala je više od 120 miliona dinara za projekte društvene odgovornosti namenjene deci.

0
32

Uz muziku dečje filharmonije, upriličena je svečanost povodom predstavljanja projekta “Prijatelj od detinjstva” kompanije Dunav osiguranje.

S ciljem da podrži decu u svim aspektima njihovog odrastanja, Dunav osiguranje je u 2019. godini podržala aktivnosti u oblasti obrazovanja, sporta i razvoja talenata.

Sa željom da se stimuliše procvat društva, kompanija Dunav osigutranje je davnih dana donela odluku da podrže decu i mlade u svim segmentima njihovog razvoja. Na tom putu nisu bili sami. Jednu od najplodonosnijih saradnji ostvarena je sa projektom „Sa Tamarom u akciji“.

Dunav osiguranje je proteklih godina prepoznalo i značaj regionalne manifestacije „sportske igre mladih“, pa je tako zajedničkim snagama preko 75.000 mališana afirmisano da se bave sportom.

Pod sloganom „Prijatelj od detinjstva“, kompanija Dunav osiguranje će sve svoje aktivnosti u 2020.godini realizovati sa željom da i sadašnji naraštaji dece stasaju uz njihovu podršku.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.