Predstavke sugrađana i u novoj godini

VIDEO K9: Članovi Komisije za predstavke i predloge Skupštine Novog Sada održali su danas svoju prvu sednicu u novoj godini tokom koje će sugrađani i dalje moći da im se obraćaju lično svake prve srede u mesecu.

0
12

Prva sreda u mesecu i u novoj godini vreme je za održavanje sednice Komisije za predstavke i predloge Skupštine Novog Sada. Članovima Komisije obratio se danas samo jedan sugrađanin sa Telepa čija je kuća, kako je rekao, nakon otvaranja prolaza trebala da pripadne ulici Lazara Stojkovića ali se i dalje vodi u susednoj Rudničkoj ulici, a ova konfuzija sa adresama njemu i njegovim komšijama stvara probleme već 4. godinu.

Dragoslav Stevanović priča da su mu, kada je hteo da promeni kućnu adresu, u katastru rekli da oni nisu ovlašćeni to da urade dok Skupština grada ne donese takvu odluku koju zatim treba da pošalju Republičkom geodetskom zavodu, a onda oni mogu da je sprovedu u delo.

Predsednica Komisije za predstavke i predloge rekla je da i u 2022. godini Komisija nastavlja sa uobičajenim radom, pa će tako svake prve srede u mesecu sugrađani moći da im se lično obrate i predoče svoje probleme, žalbe, i predloge.

Jelena Crnogorac, predsednica Komisije za predstavke i predloge navela je da bi sledeća sednica trebala da bude održana 2. februara, a ukoliko dođe do nepredviđene promene termina, o tome će blagovremeno obavestiti sugrađane.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.