Predstavke, predlozi, problemi

VIDEO K9: Prva sreda u mesecu rezervisana je za sednicu članova Komisije za predstavke i predloge u Skupštini grada i sastanke sa sugrađanima koji im se obraćaju sa zahtevima za rešavanje problema u njihovim zajednicama.

0
304

Ove srede Komisiji za predstavke i predloge su se obratili sugrađani iz Ulice Branislava Borote sa, nezadovoljni time što su u delu te ulice, u kojem je, kako tvrde, podignuto nelegalno naselje u kojem žive mahom Romi, odložene sekundarne sirovine.

Na sednici je zaključeno da će ova predstavka biti prosleđena Gradskoj upravi za inspekcijske poslove i Gradskoj čistoći na dalje postupanje.

Razmotreni su i prispele odgovore na ranije postavljena pitanja i oni će, prema rečima predsednika te komisije Marka Jovanovića, biti prosleđeni na adrese sugrađana.

“Ono što je nama bilo najzanimljivije, jeste da sugrađani iz dela Ulice Mikole Kočiša i okolnih ulica su jako zadovoljni onome što su kroz komisiju i što su im gradske institucije izašle u susret i da se najzad taj problem na koji su oni sugerisali oko Metodonskog centra rešio i nadamo se da će oni najzad moći da imaju neki miran život bez peripetija. Bezbednost je na prvom mestu”, rekao je Jovanović.

S obzirom da su građani, kako je rekao, pozitivno ocenili posete Komisije za predstavke i predloge mesnim zajednicama, dogovoreno je da se sa takvom praksom nastavi i ubuduće.

“Najviše ćemo se bazirati na prigradska naselja. Plan je da obiđemo i mesne zajednice Veternik, Sremska Kamenica, Kać, naravno, posle i neke malo veće mesne zajednice u Novom Sadu. Naše je da pomažemo sugrađanima u rešavanju svojih problema”, naveo je Jovanović.

Sledeće srede, 10. oktobra, komisija će zasedati u MZ u Veterniku. Sednice, da podsetimo, počinju u 12 časova, a zainteresovani sugrađani dobrodošli su da u neposrednom razgovoru sa članovima komisije iznesu svoje predstavke i predloge.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.