Predstavke i predlozi u sredu pred komisijom

VIDEO K9: Prva sreda u mesecu u Skupštini Novog Sada rezervisana je za sednicu članova Komisije za predstavke i predloge. I u našu redakciju pristiglo je nekoliko žalbi sugrađana koje smo, nakon snimanja stanja na terenu, uputili da se obrate ovoj komisiji.

0
9

Nova sednica Komisije za predstavke i predloge Novosađana zakazana je za 6. jul, kada sugrađani svoje žalbe i probleme, za koje očekuju da ih reše odgovarajuće gradske službe i preduzeća, mogu lično uputiti članovima ove komisije.

Tokom proteklih meseci našoj redakciji obratila se sugrađanka sa žalbom na zapušten prostor zarastao u visoku travu na uglu ulica Jesenjinove i Branka Ćopića. Nekada su, prema njenim rečima, nadležne gradske službe čistile i kosile ovaj prostor, a poslednjih godina samo par metara uz saobraćajnicu, dok je ostatak parcele zatravljen i prepun smeća. Pre dve godine sugrađani su se, kako je rekla sami organizovali i očistili parcelu.
Neobezbeđeni izvaljeni stubići kraj dečjeg igrališta u izgradnji smetali su sugrađanima u ovom delu grada, kao i podzemni kontejner u Ulici Kozačinskog  koji je, kako kažu, postavljen preblizu prozora zgrade koje i u letnjim mesecima ne mogu da otvaraju zbog neprijatnog mirisa koji se iz njega širi. Pojedini sugrađani su, međutim za neko kompromisno rešenje.

Sednica Komisija za predstavke i predloge na kojoj će od 12 sati zakazan prijem sugrađana biće u sredu održana u Plavoj sali Skupštine grada u Ulici Žarka Zrenjanina 2.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.