Predsednički izbori 2017.

VIDEO K9: Kandidati za predsednika nastavljaju svoje predizborne aktivnosti posetama različitim regionima, davanjem obećanja, ali i podsećanjem na ona koja nisu ispunjena. Predizborna trka bila je tema i emisije u kojoj je gostovao Milan Stamatović, kandidat za predsednika Srbije.

544

Predsednički kandidat Milan Stamatović, naveo je da opozicioni predsednički kandidati u aktuelnoj predizbornoj kampanji nemaju priliku da ravnopravno na javnom servisu predstave svoje programe, izloženi su prljavoj medijskoj kampanji i diskreditaciji najgore vrste, kojom je, njemu lično po drugi put, kako je naveo, “stavljena meta na čelo”.

Čajetina, na čijem je Stamatović čelu, zahvaljujući glasovima sugrađana, već pet mandata, od nekada siromašnog mesta danas je opština u ekonomskom usponu, sa budžetom od 20 miliona evra, u kojoj je uspostavljena ekonomska stabilnost, razvijen privredni i poslovni ambijent, savremena infrastruktura i u kojoj se sve radi planski.

Recept iz Čajetine moguće je primeniti na čitavu Srbiju, uveren je Stamatović, pre svega kroz decentralizaciju i uspostavljanje funkcionalnih institucija sistema koje će raditi u interesu svojih građana.

Program koji kandiduje temelji se na četiri stuba na kojima danas počiva svaka ekonomija razvijenih država, nacija, vera, kultura i tradicija, a koji su kod nas poljuljani, rekao je Stamatović i zaključio da je njegova osnovna poruka biračima da glasajući za njega, glasaju za sami sebe.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.