Predložite mesta za parkiranje bicikla

VIDEO K9: Novosadski „Parking servis” pozvao je sugrađane da predlože na kojim mestima bi naredne godine trebalo postaviti parkirališta za bicikle.

0
13

Novosadski Parking servis u ovoj godini planira postavljanje 195 držača kapaciteta 400 bicikala na više od 50 lokacija, a ukupno je do sada u gradu postavljeno više od 2.000 držača na preko 250 lokacija, saopšteno je iz preduzeća.

U cilju stvaranja kvalitetnijih uslova za odvijanje biciklističkog saobraćaja, navode iz Parking servisa, reaguje na zahteve građana te je tako većina lokacija, na kojima su postavljeni držači, rezultat analize potreba sugrađana kao i pristupačnost terena biciklistima.

Ova „mala parkirališta“ za bicikle postavljena su u svim delovima grada, kažu iz ovog preduzeća i dodaju da su na ovaj način pokrivene sve značajnije institucije: domovi zdravlja, pijace, banke, kao i stambene zgrade i u dvorištima više osnovnih škola.

Ove godine držači su postavljeni i na više frekventnih lokacija, kao što su Bulevar oslobođenja (kod kućnih brojeva 60, 82 i 115), Bulevar Mihajla Pupina 9, u Ulici kraljevića Marka 56, Maksima Gorkog 10 i drugim.

Iz Parking servisa pozivaju građane da im se zvanično obrate na imejl office@parkingns.rs i predlože lokacije za postavljanje parkirališta za bicikle za narednu godinu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.