Predizborno ili socijalno odgovorno?

VIDEO K9: Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić je rekao da najavljena pomoć penzionerima od pet hiljada dinara, uvek pred izbore predstavlja samo kupovinu glasova birača.

0
138

Više od milion sedam stotina hiljada penzionera u Srbiji, kako je najavio predsednik Republike Aleksandar Vučić, pre Nove godine dobiće jednokratnu novčanu pomoć.

Taj novac za isplatu bonusa već je obezbeđen i pominje se da će svi penzioneri dobiti po dodatnih pet hiljada dinara. Po nezvaničnim najavama, isplata bi mogla početi već 1. decembra , ali u svakom slučaju pre Božića i novogodišnjih praznika.

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić komentarisao je ovu najavu predsednika Srbije.

INajavljeno je da će novo povećanje penzije uslediti najkasnije do 1. januara, ali još nije poznato koliko bi ono tačno moglo da iznosi. Ako se penzije budu povećale po tzv.’’švajcarskom modelu’’, to bi značilo povećanje penzija za oko pet koma pet odsto.

Ono bi najstarijim građanima sa najvišim penzijama donelo i najveće povećanje, dok bi oko sto pet hiljada penzionera sa primanjima – do deset hiljada dinara, dobilo povećanje od pet stotina pedeset dinara. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.