Predizborna promišljanja

VIDEO K9: Opšti izbori koji nas očekuju naredne godine u žiži su javnosti, kako zbog najavljenih bojkota pojedinih političkih partija, tako i zbog predizbornih kalkulacija, promišljanja i želja.

0
126

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je pohvalio rad koalicionog partnera, lidera socijalista Ivice Dačića koji će, kako je naveo, biti njihov predlog za premijera posle predstojećih izbora na kojima očekuju da budu druga politička snaga u Srbiji.

Lider Jedinstvene Srbije je rekao da “Koalicija SPS – Jedinstvena Srbija’’ izlazi sa ponudom, a ponuda su rezultati koje ostvario Ivica Dačić i zato je kandidat za premijera. Ovaj predlog Markovića komentarisao je advokat Toma Fila.

Koalicija SPS – Jedinstvena Srbija,prema rečima Dragana Markovića Palme, na narednim izborima očekuje veliki broj glasova, jer i Dačić i Jedinstvena Srbija imaju šta da pričaju o tome šta su radili i šta će raditi u narednom periodu.

On je dodao da Dačićevi rezultati imaju takvu vrednost, kakvu nisu imali zajedno rezultati svih ministara inostranih poslova u zadnjih dvadeset godina. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.