Predavanje “Formula uspeha preduzeća”

VIDEO K9: Dr Isak Adižes, svetski guru menadžmenta, će održati javno predavanje pod naslovom „Formula uspeha preduzeća“ u petak u amfiteatru Rektorata, a ulaz će biti slobodan.

0
27

Jedan od najvećih svetskih eksperata iz oblasti menadžmenta prof. dr Isak Adižes gost je Kluba profesora emeritusa Univerziteta u Novom Sadu u petak, 17. maja.

Tim povodom, profesor Adižes će održati besplatno javno predavanje „Formula uspeha preduzeća“, koje će početi u 12 časova, u amfiteatru Rektorata.

U okviru svog predavanja, govoriće o širokom spektru tema, među kojima su spoljašnja integracija i unutrašnja dezintegracija i njihov uticaj na uspeh preduzeća, mesto uzajamnog poverenja i poštovanja, zdravo preduzeće i kako doći do toga.

Predavač je pisac 26 knjiga iz polja menadžmenta koje su prevedene na 51 jezik, dobitnik je 21 počasnog doktorata i bio je profesor na svetskim univerzitetima kao što su UCLA, Stanford i Kolumbija.

Rođen je u Skoplju, osnovnu školu završio je u Beogradu, fakultet u Tel Avivu, a doktorat na temu samoupravljanja na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku. Osnivač je i predsednik Instituta Adižes, međunarodne konsultantske kompanije koja primenjuje metod za upravljanje ubrzanim promenama. Dr Adižes je bio i konsultant mnogim predsednicima vlada i uspešnim kompanijama širom sveta. Predaje na četiri jezika, među kojima je i srpski.

Predavanje organizuje Klub profesora emeritusa UNS-a u saradnji sa Rektoratom, u okviru projekta „Digitalizacija i adaptacija savremenih procesa visokog obrazovanja kroz afirmaciju modernih trendova učenja“, čiju realizaciju je podržao Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.