Pre koncerta u Zrenjaninu, Brena pozdravila goste na koktelu u Gradskoj bašti

VIDEO K9: Tradicionalni koktel u Gradskoj bašti u Zrenjaninu, u okviru manifestacije Dani piva, upriličen je za poznate Zrenjanince, a domaćin je, po običaju bio gradonačelnik ovog grada.

146

Više stotina zvanica prisustvovalo je tradicionalnom koktelu u Gradskoj bašti koji je organizovao gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić u sklopu manifestacije Dani piva.

I ove godine pozivu su se odazvali gosti iz političkog, privrednog, kulturnog, medijskog, verskog i sportskog života grada i javnih institucija. Posebnu čast svojim prisustvom ukazali su predstavnici bratskih i prijateljskih gradova i opština.

Zvanicama se na koktelu obratio gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić koji je poželeo gostima prijatno veče i boravak u Zrenjaninu, a potom se osvrnuo na rad lokalne samouprave u poslednjih sedam godina rekavši da je zadovoljan postignutim rezultatima.

Gradonačelnika i zvanice je u Gradskoj bašti pozdravila Lepa Brena koja je potom održala koncert pred prepunim Trgom slobode. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.