Pre koncerta u Zrenjaninu, Brena pozdravila goste na koktelu u Gradskoj bašti

VIDEO K9: Tradicionalni koktel u Gradskoj bašti u Zrenjaninu, u okviru manifestacije Dani piva, upriličen je za poznate Zrenjanince, a domaćin je, po običaju bio gradonačelnik ovog grada.

106

Više stotina zvanica prisustvovalo je tradicionalnom koktelu u Gradskoj bašti koji je organizovao gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić u sklopu manifestacije Dani piva.

I ove godine pozivu su se odazvali gosti iz političkog, privrednog, kulturnog, medijskog, verskog i sportskog života grada i javnih institucija. Posebnu čast svojim prisustvom ukazali su predstavnici bratskih i prijateljskih gradova i opština.

Zvanicama se na koktelu obratio gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić koji je poželeo gostima prijatno veče i boravak u Zrenjaninu, a potom se osvrnuo na rad lokalne samouprave u poslednjih sedam godina rekavši da je zadovoljan postignutim rezultatima.

Gradonačelnika i zvanice je u Gradskoj bašti pozdravila Lepa Brena koja je potom održala koncert pred prepunim Trgom slobode. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.