Praznično radno vreme do utorka

VIDEO K9: Danas je prvi neradni dan uskršnjih praznika tokom kojih šalteri javnih preduzeća ne rade, a sugrađanima su na raspolaganju biti dežurne službe I usluge prema prazničnom radnom vremenu.

0
25

Autobusi Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća Novi Sad tokom praznika saobraćaju izmenjenim redom vožnje.

Danas važi red vožnje za nedelju, osim što linija 5N ne saobraća, a na liniji broj 17 poslednji polazak iz „BIG“ tržnog centra je u 18:33 časova, drugog neradnog dana važiće red vožnje za subotu, dok će na dan Uskrsa autobusi saobraćati po redu vožnje za nedelju, ali bez linija 5N i 17. Drugog dana Uskrsa, 17.aprila važiće red vožnje za nedelju, osim linije 5N koja neće saobraćati. Što se tiče prodajnih mesta ,15.aprila na Futoškoj pijaci će raditi 08:00 – 15:00 časova, dok 14, 16. i 17. aprila kiosci neće raditi. NSMART centar na Međumesnoj autobuskoj stanici biće otvoren 15. aprila od 08:00 do 15:00 časova.

NS „Parking servis” za vreme vaskršnjih praznika neće naplaćivati parkiranje u gradu, od petka 14. do ponedeljka 17. aprila. Tokom praznika dežuraće ekipa „pauk” službe, a redovna naplata parkiranja biće nastavljena u utorak 18. aprila.

Radno vreme novosadskih pijaca tokom svih dana praznika biće nedeljno, od 6 do 14 časova, a iz JKP Tržnica podsećajuda novosadske pijace ne rade samo jedan dan u godini, a to je 1. januar.
Tokom uskršnjih praznika Muzej Vojvodine će biti otvoren za posetioce danas I sutra od 11 do 18 časova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.