Poziv za predloge za pokrajinska priznanja

VIDEO K9: Objavljeni su javni pozivi za podnošenje predloga za Pokrajinsku nagradu i pokrajinska priznanja.

0
54

Objavljeni su javni pozivi za podnošenje predloga za dodelu Nagrade Autonomne pokrajine Vojvodine „Mihajlo Pupin“, za dodelu pokrajinskog priznanja u oblasti umetnosti – Priznanje „Pavle Jovanović“, kao i za dodelu pokrajinskog priznanja u oblasti nauke – Priznanje „Milutin Milanković“.

Javne pozive za podnošenje predloga za dodelu Nagrade „Mihajlo Pupin“ i Priznanja „Pavle Jovanović“ objavio je Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, a za dodelu priznanja u oblasti nauke „Milutin Milanković“ Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost.

Predlozi za dodelu pokrajinskih priznanja mogu se podneti do 28. aprila,  za dodelu Nagrade „Mihajlo Pupin“ do 31. avgusta ove godine, a obrasci za javne pozive nalaze se na sajtovima resornih sekretarijata.

Pokrajinska priznanja biće dodeljena 15. maja, povodom obeležavanja godišnjice Majske skupštine u Sremskim Karlovcima, a Nagrada „Mihajlo Pupin“ 25. novembra, na Dan prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.