Poziv za Nacionalni dan pešačenje

VIDEO K9: U svim regionima Srbije 23. septembra biće obeležen Nacionalni dan pešačenja, sa centralnom manifestacijom na Vlasini, saopšteno je iz Planinarskog saveza Srbije, koji je pozvao planinarska društva da se uključe u ovaj događaj koji je besplatan za učesnike.

0
23

Planinarski savez Srbije pozvao je sva planinarska društva, prosvetare, porodice, studente, đake i druge građane da se uključe u obeležavanje Rosa Dana pešačenja.

Najveća pešačka manifestacija u Srbiji biće održana 23. septembra u svim regionima, a centralna manifestacija počeće u 9,30 sati ispred Vizitorskog centra na Vlasini.

Tu će biti organizovane šetnje kraćim i dužim stazama, koje su izgrađene i revitalizovane u okviru velikog projekta „Vlasina-čista ljubav“.

Obnovljeno je oko 40 kilometara staza, koje vode ka vrhovima planina Gramada i Čemernik, a biće promovisana i potpuno nova edukativna staza duga 7 kilometara.

PSS Dan pešačenja u Srbiji tradicionalno organizuje od 2017. godine, od tada, svake godine na oko 90 lokacija širom Srbije pešači više od 10.000 registrovanih učesnika.

VIDEO/ Planinarski savez Srbije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.