Poziv za izmirenje poreskih obaveza

VIDEO K9: Kamate na neplaćene rate poreza su visoke, a kako bi ih izbegli, iz Poreske uprave Novog Sada pozvali su građane da, ukoliko još nisu, do kraja godine izmire svoje poreske obaveze.

0
19

Gradska poreska uprava Novog Sada pozvala je sugrađane da dospele, a neizmirene obaveze na računu poreza na imovinu za fizička lica, izmire do kraja godine i time izbegnu dalji obračun i naplatu zakonom propisane kamate u visini od 11%, koja se obračunava počev od narednog dana od dana dospelosti.

Prikaz stanja na računu poreza na imovinu građani mogu dobiti na Info pultu Gradske poreske uprave u TC „Promenada“, šalter sali Gradske poreske uprave u Vojvođanskih brigada 24-26 i na šalter mestu te uprave u prostorijama JKP  “Informatika” na Bulevaru Slobodana Jovanovića 15.

Takođe, poreski obveznici prikaz stanja mogu proveriti i upitom na mejl adresu gpu@novisad.rs, kao i putem naloga na Portalu eUprava.

Pored mesta na koja mogu doći lično i raspitati se, građanima je dostupan i mejl gpu@novisad.rs kao i nalog na Portalu eUprava.  Sva dodatna pitanja Poreskoj upravi građani mogu uputiti radnim danom od 8 do 14 sati putem telefona 021/6616-114, dok je broj telefona dežurnog inspektora za fizička lica 021/4871-751 ili 021/4871-707.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.