Poziv na “Naselje“

VIDEO K9: Polovinom septembra, po šesti put na Novom naselju, biće održan Festival “Dobrodošli na Novo naselje“. Organizator , udruženje “Novo kulturno naselje“, uputilo je poziv za konkurs za učešće u festivalu svim zainteresovanim umetnicima, zanatlijama, preduzetnicima i sugradjanima.

168

Na prostoru između ulica Braće Dronjak i Bate Brkića, 14. septembra biće održan šesti po redu Festival “Dobrodošli na Novo naselje“.

Ovom manifestacijom, pre pet godina, Udruženje Novo kulturno naselej pokrenulo je inicijativu za osnivanje kulturnog centra u ovom delu grada.

Organizatori festivala pozvali su umetnike, aktiviste, organizacije, zanatlije, preduzetnike, kolekcionare, sugrađane i sve ostale zainteresovane da se prijave na konkurs za učešće na festivalu.

Početak programa 6. festivala najavljen je u jutarnjim časovima, a celodnevna okupljanja planirana su na nekoliko lokacija ovog novosadskog komšiluka.

Projekat je podržala Gradska uprava za kulturu, a stanovnici Novog naselja očekuju da će, nakon performansa “Useljenje – Simulacija Kulturnog centra Novo naselje“ i filmskog festivala “21114 – Film fest“, ova manifestacija ojačati inicijativu za institucijom kulture na Novom naselju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.