Povređena Kaja u teškom stanju

VIDEO K9: Keruša Kaja koja je pre dve večeri pronađena sa ekserom zabodenim u glavu, u teškom je zdravstvenom stanju, saznajemo u veterinarskoj ambulanti. Udruženje za zaštitu životinja Spans podseća da je ovo peti pas koji je žrtva zlostavljanja i ubistva pasa u našem gardu u kratkom vremenskom periodu.

23

Keruša Kaja koja je pronađena sa ekserom zabodenim u glavu kako u utorak uveče luta dezorijentisana u novosadskom naselju Satelit, u teškom je stanju.

U veterinarskoj ambulanti u kojoj je leče saznajemo da, nakon prvih ohrabrujućih vesti da je odreagovala na terapiju i propoznala svoju vlasnicu, prognoze nisu obećavajuće.

Banjeglav napominje da planirana operacija sa kolegama iz Beograda kojom bi se uklonio ekser iz Kajine glave još uvek nije moguća, dok joj se stanje ne stabilizuje, kao i da greju Kaju pošto joj tempertaura polako opada, što znači da organizam polako prestaje da se bori. On je napomenuo i da ovakav težak slučaj tokom svog radnog veka još nisu imali.

Teško povređenu životinju su zbrinuli volonteri SPANS-a.Kako nezvanično saznajemo počinilac je dečak star 12 godina, koji je udario Kaju letvom na kojoj se nalazio ekser i on je u prisustvu staratelja saslušan u policijskoj stanici.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.