Povređen u požaru u Čerevićkoj skeli

VIDEO K9: Muškarac star 56 godina povređen je noćas u požaru u vikend naselju Čerevićka skela.

0
3675

Pedesetšestogodišnjaka koji je zadobio opekotine u požaru jutros oko 1,30 časova u Čerevićkoj skeli zbrinula je ekipa Hitne pomoći, rekla je dr Mirjana Bursać, portparolka ove ustanove.

“On je zadobio opekotine u predelu šaka i podlaktica. Zbrinut je na licu mesta od strane naše lekarske ekipe i prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku”, rekla je dr Bursać.

Vatrogasci koji su, po pozivu policije, pristigli sa dva vatrogasna vozila, zatekli su u plamenu tri vikendice na sprat, nakon čega su, zbog veličine vatrene stihije, u pomoć pritekla još tri vozila.

Dve od tri vikendice, površine 240 i 70 kvadrata, bile su potpuno zahvaćene plamenom i urušene.

“Na trećoj vikendici, takođe na sprat, površine oko 90 m2, požarom je bila zahvaćena kompletna krovna konstrukcija. Sprečeno je dalje širenje u unutrašnjost vikendice, kako i na još dva susedna objekta. U oba navedena objekta je u potpunosti izgoreo sav inventar. U toku požara je izneseno 5 butan boca koje su bile zahvaćene plamenom, ali nisu eksplodirale. Vlasnika objekta je zbrinula ekipa Hitne pomoći zbog opekotina koje je imao po rukama”, rekao je Branislav Gavrilović, šef smene noovsadske Vatrogasno-spasilačke brigade.

Tačne uzroke ovog požara saopštiće policija koja je obavila uviđaj.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.