Povećanje broja pripadnika specijalnih jedinica

VIDEO K9: Broj pripadnika specijalnih jedinica biće povećan sa 1.500 na 5.000, a po naređenju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, izjavio je ministar odbrane Miloš Vučević.

0
43

Do kraja 2023. godine broj pripadnika specijalnih jedinica Vojske Srbije biće povećan sa 1.500 na 5.000, po naređenju predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića i ministru odbrane Milošu Vučeviću i načelniku Generalštaba Vojske Srbije generalu Milanu Mojsiloviću.

Ministar Vučević je rekao da će Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije ispuniti ovo naređenje.
Da Vojska Srbije ima 5000 vrhunski obučenih i pripremljenih vojnika, podoficira i oficira koji su završili najmoderniju, najsavremeniju obuku, treninge, teorijsku i praktičnu nastavu, koji imaju najsavremenije naoružanje i vojnu opremu i koji su spremni da brane otadžbinu, izvrše svaki zadatak u svakom trenutku i na svakom delu naše teritorije. Tih 5000 vojnika biće spremni da odgovore na sve izazove sa kojima se suočava naša otadžbina.

Vučević je dodao da će do kraja 2023. Vojska Srbije imati oprepljenije, obučenije i mnogostruko bolje plaćene pripadnike tih specijalnih jedinica.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.