Povećan broj dvotočkaša u saobraćaju

VIDEO K9: Prolećni uslovi vožnje pogoduju motociklistima bog čega iz Uprave saobraćajne policije upućuju apel svim učesnicima u saobraćaju i najavljuju pojačane kontrole na putevima.

0
12

Povoljni vremenski uslovi donose početak moto-sezone i veći broj dvotočkaša u saobraćaju te iz Uprave saobraćajne policije apeluju na sve vozače motocikala da poštuju saobraćajne propise, posebno one koji se odnose na ograničenje brzine kretanja.

Upozoravaju i da su analize pokazale da je najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda u kojima su stradali motociklisti gubitak kontrole nad motorom usled neprilagođene brzine te vozačima motocikala poručuju i da obavezno koriste zaštitne kacige, kao i druge delove zaštitne opreme.

Takođe apeluju i na sve vozače drugih vozila da obrate posebnu pažnju na motocikliste, da ne vrše nagle manevre vozilom, kao i da koriste vozačka ogledala i pokazivače pravca.

Iz MUP-a najavljuju da će saobraćajna policija u narednom periodu obavljati aktivnu kontrolu vozača motora, ali i svih drugih učesnika u saobraćaju upotrebom službenih motocikala.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.