Potrebne staze i popravka mosta

VIDEO K9: Naša ekipa juče je ispratila rad Komisije za predstavke i predloge sugrađana u Skupštini grada. Članovi ove komisije zbog godišnjih odmora neće zasedati prve srede u mesecu avgustu, a Novosađani će ponovo moći da im se obrate sredinom prve nedelje u septembru.

0
62

U Skupštini grada juče niko od sugrađana nije lično prisustvovao Sednici Komisije za predstavke i predloge, ali se članovima pismenim putem obratio jedan sugrađanin sa neobičnim predlogom za sprovođenjem akcije za napuštanje štetne i česte prakse vozača motornih vozila da prilikom zaustavljanja ne prekidaju rad motora.

Pismenu predstavku podnela je i jedna sugrađanka koja je navela da je istu predstavku podnela MZ Jugovićevo, a odnosi se na potrebu izgradnje pešačke staze od Avijatičarske do ulice Janka Čmelika. Članovi Komisije su doneli zaključak da ovu predstavku upute MZ Jugovićevo i Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije.

Pored ovoga, članovi komisije juče su razmatrali su i odgovor Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije koji se odnosi na održavanje Varadinskog mosta. U odgovoru je navedeno da su tokom 2019. godine izvršeni radovi na popravci oštećenih metalnih i gumenih delova na dilatacionim spojnicama na kolovozu, a u oktobru prošle godine sanirana je ograda mosta. U toku je postupak rešavanja prava svojine nad Varadinskim mostom, čime će biti stvoreni uslovi da u budžetu Novog Sada budu planirana sredstva i za značajnije radove na održavanju mosta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.