Potrebe sugrađana u MZ Liman III

VIDEO K9: Sugrađani sa Limana 3 uputili su danas svoje predstavke i predloge gradskoj skupštinskoj Komisiji koja je zasedala u njihovoj mesnoj zajednici.

0
536

U Komisiji za za predstavke i predloge koja je danas zasedala u MZ Liman III navode da su zadovoljni kominikacijom koja je na ovaj način uspostavljena sa sugrađanima, jer tako brže, kako kažu, rešavaju postojeće probleme.

“Generalno se naši sugrađani najviše žale na komunalne, infrastrukturne i probleme vezane za urbanizam. Konkretno na Limanu III imamo najviše žalbi vezanih za obnavljanja oštećenih i uklanjanju nelegalno izgrađenih klupa, postavljanju korpi za smeće, popravku dečijih igrališta i dvorišta, postavljanju kontejnera, izgradnju dodatnih parking mesta i zelenih površina”, naveo je Marko Jovanović, predsednik Komisije za predstavke i predloge Skupštine Novog Sada.

Komisiji su, takođe, stanari dela Mesne zajednice „Detelinara“, ukazali na problem nelegalnog useljenja u jednu od napuštenih kuća, a zatražili su i signalizaciju kojom bi se usporio saobraćaj u ulicama Drinska i Mikole Kočiša, kao i na redovnom održavanju rastinja u tim ulicama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.